"Paris'te mutluyum" 4487ndloginpopup
"Paris'te mutluyum" 4487ndloginpopup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.gncturk.tk

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

"Paris'te mutluyum"

YazarMesaj
»» єχтα¢у ««
Ex-Admin
»» єχтα¢у ««

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1092
<b>ND Lira</b> ND Lira : 2954
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1023 <b>Yaş</b> Yaş : 28
<b>Nerden</b> Nerden : LüLeburqaz
<b>Meslek</b> Meslek : Öqrenci

Cüzdan
Altın Altın:
"Paris'te mutluyum" Left_bar_bleue900/1000"Paris'te mutluyum" Empty_bar_bleue  (900/1000)
Para Para:
"Paris'te mutluyum" Left_bar_bleue900/1000"Paris'te mutluyum" Empty_bar_bleue  (900/1000)
"Paris'te mutluyum" Empty
MesajKonu: "Paris''te mutluyum"   "Paris'te mutluyum" Icon_minitimePerş. Mayıs 21, 2009 4:32 pm

Fenerbahçe'de beklentileri bir türlü karşılayamayan Sırp golcü Mateja Kezman, 2008-2009 sezonu başında Fransa'nın Paris Saint Germain kulübüne kiralık olarak gönderildi. Burada da zaman zaman forma şansı bulamayan ve oyundan çıktığı maçta formasını yere atmaktan dolayı bir ara kadro dışı kalan Kezman, Paris'teki geçirdiği zamanı Fransız basın organı Parisien'e anlattı:
"Yeni bir teknik hoca ile anlaşılacak ve benim için de değişiklik olacak. Paris'te mutluyum ve kendimi çok iyi hissediyorum ve burada başarılı olmak istiyorum. Eğer yeni gelecek teknik direktör beni istemezse o zaman düşünürüz, fakat bunları şu an düşünmek istemiyorum. Takımım adına önümüzdeki 4 önemli maça konsantre olmak istiyorum" dedi.
http://n0tdefteri.co.cc

"Paris'te mutluyum"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» "United benim evim, Ferguson ikinci babam"
» Ekşi SözLükte "Adriana Lima" yorumLarı (:
» "Galatasaray sahaya yenmek için çıkar"
» "Ronaldinho'nun gelmesi beni rahatsız etmez"
» "Kalan maçlar final niteliğinde"