[S]anane [B]izim [S]eviyemizden..!![08.06.09]  NimeT Çubukçu Hanım Teyze'ye..!! 4487ndloginpopup
[S]anane [B]izim [S]eviyemizden..!![08.06.09]  NimeT Çubukçu Hanım Teyze'ye..!! 4487ndloginpopup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.gncturk.tk

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

[S]anane [B]izim [S]eviyemizden..!![08.06.09] NimeT Çubukçu Hanım Teyze'ye..!!

4 posters
YazarMesaj
qizz
™Administrator™
™Administrator™
qizz

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 660
<b>ND Lira</b> ND Lira : 1702
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 7 <b>Yaş</b> Yaş : 28
<b>Nerden</b> Nerden : LüLeburqaZ // ErDeK...<3
<b>Meslek</b> Meslek : Hakim..xD

[S]anane [B]izim [S]eviyemizden..!![08.06.09]  NimeT Çubukçu Hanım Teyze'ye..!! Empty
MesajKonu: [S]anane [B]izim [S]eviyemizden..!![08.06.09] NimeT Çubukçu Hanım Teyze'ye..!!   [S]anane [B]izim [S]eviyemizden..!![08.06.09]  NimeT Çubukçu Hanım Teyze'ye..!! Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 1:34 pm

Evet..3.Köşe Yazımıda SBS hakkında yazmak İstedim..Çünkü bu hafta sonu Hepiniz Biliyorsunuz ki..6 Haziran Günü 8.Sınıflar 7 Haziran Günü İse 7.Sınıflar SBS sınavına girdiler..8 lerin Sorularıyla ilgili yorumumu yapmak istiyorum öncelikle..;

8.sınıfların SBS soruları o kadarda zor değildi açıkçası..Ama Mat. sorularını kabul etmem gerekiyor ki acayip kazıktı..Fen'de Biraz zorlananlar olmuş..Fakat onun dışında gayet kolaymış..Hatta bazı öqrenciler MAT. Bölümüne Geçinci Soquk Soquk terLer dökmeye başlayanlar mı...Kıpkırmızı oLanlar mı Sormayın..Mat-Fen Bölümü Dışındaki Soruları Gayet basitmiş.
.
7 lerin sorularına gelince ise..Kendimden Biliyorum Mat Acayip kazıktı..Onun dışında diqerleride çok zordu..Ki ben Daha Sınavdan Çıkışta Çok kötü oldum..Ama qeçen yılın 7.sınıf SBS sorularına bakınca gayet basitti..

Bazı öqrenciler ise bu durumu MEB'in başkanının Deqişmesinde buluyorlar..Hüseyin Çelik Bey Amca varken bu kadar zor deqildi diye düşündük biz SBS maqdurları olarak..Ama Yeni MEB Başkanı Nimet Çubukçu Hanım Teyze qeldi Diye..Bizim SBS soruLarı İyice Zorlaştı..Sınav Sistemi Geçen Yılki Gibi oLsaydı Daha iyi olucak..Ayrıca Yeni MEB Başkanı bu yıl Soruları TÜBİTAK'a hazırlatmış ki biz daha düşük puan çıkaralım diye..

Neyse burDan Nimet Çubukçu Hanıım Teyze'ye Sesleniyorum..Eqer Biz iLk SBS maqdurlarını Duyuyorsan..Seneye Soruları Kolay sor be teyze..xD haa bide..Bak sırf Senin İçin Yazdım Bu köşe yazısını Bi torpil Geçersin Dimy..Ayrıca..xD Sana Köşe Yazısı Yazıcam Demişdim..Bak Ben Sözümü Tuttum Sen ve Senin Gibiler İçin..Şimdy Sıra sende BekLioruz..Seneye ki sınav sorularını...

Gizz

https://notdefteri.yetkin-forum.com
»» єχтα¢у ««
Ex-Admin
»» єχтα¢у ««

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1092
<b>ND Lira</b> ND Lira : 2954
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1023 <b>Yaş</b> Yaş : 28
<b>Nerden</b> Nerden : LüLeburqaz
<b>Meslek</b> Meslek : Öqrenci

Cüzdan
Altın Altın:
[S]anane [B]izim [S]eviyemizden..!![08.06.09]  NimeT Çubukçu Hanım Teyze'ye..!! Left_bar_bleue900/1000[S]anane [B]izim [S]eviyemizden..!![08.06.09]  NimeT Çubukçu Hanım Teyze'ye..!! Empty_bar_bleue  (900/1000)
Para Para:
[S]anane [B]izim [S]eviyemizden..!![08.06.09]  NimeT Çubukçu Hanım Teyze'ye..!! Left_bar_bleue900/1000[S]anane [B]izim [S]eviyemizden..!![08.06.09]  NimeT Çubukçu Hanım Teyze'ye..!! Empty_bar_bleue  (900/1000)
[S]anane [B]izim [S]eviyemizden..!![08.06.09]  NimeT Çubukçu Hanım Teyze'ye..!! Empty
MesajKonu: Geri: [S]anane [B]izim [S]eviyemizden..!![08.06.09] NimeT Çubukçu Hanım Teyze'ye..!!   [S]anane [B]izim [S]eviyemizden..!![08.06.09]  NimeT Çubukçu Hanım Teyze'ye..!! Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 1:40 pm

Anti Bişey oLmuş Hoş eLine SaqLık.. xD
http://n0tdefteri.co.cc
PhoßoSs
™Süper Moderatör™
™Süper Moderatör™
PhoßoSs

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 152
<b>ND Lira</b> ND Lira : 321
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1 <b>Yaş</b> Yaş : 28
<b>Nerden</b> Nerden : LüLeßurqaZ
<b>Meslek</b> Meslek : Öğrenci

MesajKonu: Geri: [S]anane [B]izim [S]eviyemizden..!![08.06.09] NimeT Çubukçu Hanım Teyze'ye..!!   [S]anane [B]izim [S]eviyemizden..!![08.06.09]  NimeT Çubukçu Hanım Teyze'ye..!! Icon_minitimeCuma Haz. 12, 2009 2:14 pm

GüseL 0Lmuş walla.Çok DoğRu SölüSunn Wink
kübish
Üye
Üye
kübish

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 7
<b>ND Lira</b> ND Lira : 7
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: [S]anane [B]izim [S]eviyemizden..!![08.06.09] NimeT Çubukçu Hanım Teyze'ye..!!   [S]anane [B]izim [S]eviyemizden..!![08.06.09]  NimeT Çubukçu Hanım Teyze'ye..!! Icon_minitimeSalı Haz. 30, 2009 11:20 pm

süpeRR nimeT cubuqcu hanım teyze koptm xD qw
qizz
™Administrator™
™Administrator™
qizz

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 660
<b>ND Lira</b> ND Lira : 1702
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 7 <b>Yaş</b> Yaş : 28
<b>Nerden</b> Nerden : LüLeburqaZ // ErDeK...<3
<b>Meslek</b> Meslek : Hakim..xD

MesajKonu: Geri: [S]anane [B]izim [S]eviyemizden..!![08.06.09] NimeT Çubukçu Hanım Teyze'ye..!!   [S]anane [B]izim [S]eviyemizden..!![08.06.09]  NimeT Çubukçu Hanım Teyze'ye..!! Icon_minitimeÇarş. Tem. 01, 2009 11:14 am

Hepinize beqenDiniz için very thanks..xD

*xD öLe Ama Teyze...qw
https://notdefteri.yetkin-forum.com

[S]anane [B]izim [S]eviyemizden..!![08.06.09] NimeT Çubukçu Hanım Teyze'ye..!!
1 sayfadaki 1 sayfası