Evet..3.Köşe Yazımıda SBS hakkında yazmak İstedim..Çünkü bu hafta sonu Hepiniz Biliyorsunuz ki..6 Haziran Günü 8.Sınıflar 7 Haziran Günü İse 7.Sınıflar SBS sınavına girdiler..8 lerin Sorularıyla ilgili yorumumu yapmak istiyorum öncelikle..;
8.sınıfların SBS soruları o kadarda zor değildi açıkçası..Ama Mat. sorularını kabul etmem gerekiyor ki acayip kazıktı..Fen'de Biraz zorlananlar olmuş..Fakat onun dışında gayet kolaymış..Hatta bazı öqrenciler MAT. Bölümüne Geçinci Soquk Soquk terLer dökmeye başlayanlar mı...Kıpkırmızı oLanlar mı Sormayın..Mat-Fen Bölümü Dışındaki Soruları Gayet basitmiş.
.
7 lerin sorularına gelince ise..Kendimden Biliyorum Mat Acayip kazıktı..Onun dışında diqerleride çok zordu..Ki ben Daha Sınavdan Çıkışta Çok kötü oldum..Ama qeçen yılın 7.sınıf SBS sorularına bakınca gayet basitti..
Bazı öqrenciler ise bu durumu MEB'in başkanının Deqişmesinde buluyorlar..Hüseyin Çelik Bey Amca varken bu kadar zor deqildi diye düşündük biz SBS maqdurları olarak..Ama Yeni MEB Başkanı Nimet Çubukçu Hanım Teyze qeldi Diye..Bizim SBS soruLarı İyice Zorlaştı..Sınav Sistemi Geçen Yılki Gibi oLsaydı Daha iyi olucak..Ayrıca Yeni MEB Başkanı bu yıl Soruları TÜBİTAK'a hazırlatmış ki biz daha düşük puan çıkaralım diye..
Neyse burDan Nimet Çubukçu Hanıım Teyze'ye Sesleniyorum..Eqer Biz iLk SBS maqdurlarını Duyuyorsan..Seneye Soruları Kolay sor be teyze..xD haa bide..Bak sırf Senin İçin Yazdım Bu köşe yazısını Bi torpil Geçersin Dimy..Ayrıca..xD Sana Köşe Yazısı Yazıcam Demişdim..Bak Ben Sözümü Tuttum Sen ve Senin Gibiler İçin..Şimdy Sıra sende BekLioruz..Seneye ki sınav sorularını...
Gizz