Bakın Çok Zordu.. Aman Allahım Öldüm Bittim... Çalışmadığım Yerden Geldi..
Hepimiz Biliyoruzki Bunlar Palavra..
Dershane : Düşünce Biçimlerini Öğretmektedir...
Dershaneye Gidiyomuyum ? : Evet Kaçıncı Sınıftayım : 1 Puanım : 418
S..... Et Dershaneyi O Zaman...
Tubitak Bize Zor Sormadı : Hatta Çok Kolaydı.. Fakat Öğrendiğimiz Sistem O Soruları Kaldıramazdı : Ki Öyle Oldu.
Beynimiz Zoru Çözmeye Alıştıkça... Kolaylıklar,Kestirmeler Önümüzden Çekilir Sadece Bi Düşünceyle : Lan Bu Soru Bu KAdar Kolay Olamaz Şeklinde Düşünürüz.. Fakat O Kadar Kolay Olanda O Sorudur Zaten...
Şimdi Sizi Sıkıcı Konuşmamadan Uzaklaştırıp Değerlendirmeye Geçicem
Sorular :
Türkçe :
Tüm Testi İptal Etmeliler... Aynı Sorunun 3 Cevabımı Olurmuş ? Çok Yakındı Birbirine Her Cevap.. Bu Yüzden Yanlışlarınız Normaldir Üzülmeyin
Benim : 0 y 2 B
Mat :
.............................
Benim : 9 Y 1 B
Fen :
Beklediğimdende Kolaydı.. Adam Gibi Bir Basit Makine Sorusu Bile Çıkmadı.Basitti Ama Makine Değildi Diyelim.. Bi Yanlışım Olabilir
Benim :0-1 Y 0 B
SosYal :
Adamım.. Gene Yorum Sormuşlardı.. Niga Kardeşlerimizin Bile Full Çıkartması Gerek Diye Düşünüyorudum Olmadı.. Yazık..
Benim : 0 Y 0 B
İngilizce :
Karnemde 3 Olan Alakam Olmayan Bir Ders Yorum Yok..
Benim : 0 Y 3 B
Öğrenciler :
(sınav öncesi değerlendirme)
Telaşlı Öğrenci :
Her Sınıfta Mutlaka Bir Tane Bulunur... Genelde Kız Olurlar.. Saçları Arkadan Örülmüş Helal Süt Emmiş Kişilerdir... Telaş Yapmaktan Başka Bişey Bilmezler.. Ciyaklarlar
KEO Öğrenci :
Kendinden Emin Olan Öğrenci Tıpta CVeya Matematikte Bi Terimi Olmayacak KAdar Düşmüş Bir Sınıftır.. Az Bulunur Geneldede Sonuçları Bulamazlar...
Sapık Öğrenci :
Her Yazımda Olan Favori Öğrencim.. Hiç Çalışmamışlardır.. Gözcüyü Baştan Çıkararak Cevapları Almaya Çalışırlar..
Ühü Ühü Öğrenci :
Sınava Girmeden Ağlamaya Başlarlar.. Adını Sorsanız Sınavım Çok Kötü geçti Derler... Ya Kardeşim Tamam Korkun Var Ama Sınavadamı Saygın Yok.. Kaç Sınav Kağıdı Değiştirdin Ağlamaktan Yeter Artık...
Zenci(Bizim Buranın Şoparı) Öğrenci :
Sınav Boyunca Çakısıyla Oynayıp.. Sınav Kağıdından Minik Kelebekler Yaparlar..
Çok Kolay Kesin Zordur Öğrencisi :
Benim Gibiler... Sorular Çok Basitken Bi Tarafından Anlayıp Yanlış Yapanlar.. Paranoyak Sınırları Zorlayan Tiplerdir..
Gözetmenler :
Topuklu Gözetmen:
Sınav Boyunca Tak Tuk Sesleri Çıkarıp Beyninizi Sarsan Gıcık İnsanlardır... Genellikle Kadın Olurlar.. Erkek Olursa Zaten... eee... Neyse
Disiplinli Gözetmen:
Gözünüzü Kaşıdığınız An Elinizde Kopya Var Sanıp Kağıdınızı Alır... Konuşmak, Yüksek Sesle Yapşırıp Osurmak Kesinlike Yasaktır..
Delikanlı Gözetmen:
Hiç Bi Boktan Duruma Yol Açmazlar.. Sizin İyiliğinizi Düşünüler.. Onlara Sahip Çıkın Ki Ortamdaki Nimetlere Kalmayalım....
Dinci Gözetmen :
Nadir Denk Gelinir Diyemem.. Bilekleri Görünen Kızları Sınava Almaz.. Dışarı Çıkartıp Sapıklık Yapar... Din Sorularını Yapıp Yapmadığınızı Kontrol Eder Yapmamışsanız Sizi İmansız İlan Eder.. Bi Ölü Marşı Okumadığı Kaldıki O Versiyonlarıda Geliştiriliyor...
Güzel/Yakışıklı Göztemen :
Şıp-Sevdilere Zararlı Fakat Sapık Öğrenci İçin Yararlıdır.. Başka Bi Boka Yaramaz...
Yazım Burada Bitmiştir Umarım Beğenirsiniz...