Mesaj Sayısı : 64 ND Lira : 95 Rep Puanı : 0 Yaş : 29 Nerden : SandaLye Meslek : Seni Sevmek dışında öğrencilik
Konu: ANTi'den birkaç gif çalışması Cuma Haz. 12, 2009 10:07 pm
Öncelikle Slm malum okulların kapanmasıyla daha ilk günden canım sıkılmaya başladı bende arşivleri gezerken bir kaç program buldum içine girdim gezerken bir de ne göreyim gif yapma yazıyor hemen girdim hemde tek başıma korkusuz kahraman NoT:Yeri burasımı ??
Başlıyorum
Arkadaşlar Güzel mi değilmi yorum ßeğenirseniz sizede yapabilirim
ßy ANTİ
»» єχтα¢у ««
Konu: Geri: ANTi'den birkaç gif çalışması Cuma Haz. 12, 2009 11:27 pm
Bana En Üsttekinden Yaparmısın Yazı Tipi Aynı Olsun Yanıp Sönen Işık Koyu Kırmızı (Bordoya Yakın) Olsun.AzRaeL Yazsın..
ANTİ
Mesaj Sayısı : 64 ND Lira : 95 Rep Puanı : 0 Yaş : 29 Nerden : SandaLye Meslek : Seni Sevmek dışında öğrencilik
Konu: Geri: ANTi'den birkaç gif çalışması Cuma Haz. 12, 2009 11:29 pm
Yapmaya Denerim Program biraz karışık güncelleme yaptım ilginç ilginç şeyler çıktı ama yapmayı denicem
ANTİ
Konu: Geri: ANTi'den birkaç gif çalışması Cuma Haz. 12, 2009 11:55 pm
Bişiler oldu ama inşallah beğenirsin
İlk Hali
2.Hali
We Son Hali
»» єχтα¢у ««
Konu: Geri: ANTi'den birkaç gif çalışması Cuma Haz. 12, 2009 11:56 pm
Eline Sağlık 1. Dışındakiler Güzel Olmuş..
ANTİ
Konu: Geri: ANTi'den birkaç gif çalışması Cuma Haz. 12, 2009 11:59 pm
Onu Zaten Ben Yapmıom Program Otomatik tutorial mı ne ondan ilk onu yapıo Beğendiğine Sevindim
ANTİ
Konu: Geri: ANTi'den birkaç gif çalışması C.tesi Haz. 13, 2009 1:00 pm
Bir Tane Daha Gif Yaptım We birkaç resim daha
Güzel olmusmu ?? Yorum pls
(-_-)DaN6éRßoY$(-_-)
Mesaj Sayısı : 427 ND Lira : 584 Rep Puanı : 7 Yaş : 28 Nerden : LÜLEBURGAZ Meslek : Öğrenci