qizz
Mesaj Sayısı : 660 ND Lira : 1702 Rep Puanı : 7 Yaş : 28 Nerden : LüLeburqaZ // ErDeK...<3 Meslek : Hakim..xD
| Konu: GezeqeenLerr...[01.07.09] Çarş. Tem. 01, 2009 12:26 pm | |
| GezeqeenLerr...
Bu Köşe Yazımı Daha deqişik bi Konu HakkınDa yaZmak İsDeDim..Konuyu SeçmemDe Kübra(bknz:Kübish) yarDım Eddy..xD
GezeqenLer..Kısaca bi qezeqenLerden bahsediyim size..8 tane normal qezeqenimiz varDır..SamanyoLu qaLaksisinDe buLunur..Bu SamanyoLu qaLaksisiDe qüneş Sisdeminin içinDedir..Yani bizim 8 normaL qezeqenimiz qüneş sisteminin içinDeDir..BüyükLerimiz BunLarı Güneşe UzakLıkLarına qöre Sıraya DizmişDir.. Bu Sıra ise şöyLedir..;Merkür,Venüs,Dünya,MARS,Jüpiter,Satürn,Uranüs,Neptün Şeklindedir..BunLarın Kendi AraLarında özeLLikLeri VarDır..HaLkaLı,Çok UyduLu,Büyük,Küçük Vs.. MARS'ı Büyük yazDım..DemişinizDir..Bu kız nie bu MARS'ı büyük büyük harfLerLe yazDı die..ÖnmLi bi Sebebi yok..Mars'ı Severm..Hadda oraya yerLeşmei biLe düşünüorum iLerDe..xD xD Neyse..Bu qezeqenLerin bizim üsdümüzDe çok büyyük edkiLeri var..MeseLaa..GeçenLerDe Satürn qeriLdi die büdün miLLed qerik qerik qezdi..Sinir Küpü qibiLerDi Mübarek..xD Sora..BurçLarıDa bu qezenLer beLirLio..BurçLarın özeLLikLerini..qünLük burç yorumLarını hebsini o beLirLio..qezeqenLerDe oLmasa biZimde yaşicak bierimiz oLmazDı..bu qezeqenLer büdün özeLLikLeriyLe biZim için ço..ook önemLi... | |
|
(-_-)DaN6éRßoY$(-_-)
Mesaj Sayısı : 427 ND Lira : 584 Rep Puanı : 7 Yaş : 28 Nerden : LÜLEBURGAZ Meslek : Öğrenci
Cüzdan Altın: (100/100) Para: (100/100)
| Konu: Geri: GezeqeenLerr...[01.07.09] Çarş. Tem. 01, 2009 12:29 pm | |
| Yerleşirsen sevinirim,en azından gelecekte azalacak oksijen miktarı biraz daha yavaş azalır xD | |
|
kübish
| Konu: Geri: GezeqeenLerr...[01.07.09] Çarş. Tem. 01, 2009 4:20 pm | |
| | |
|
qizz
Mesaj Sayısı : 660 ND Lira : 1702 Rep Puanı : 7 Yaş : 28 Nerden : LüLeburqaZ // ErDeK...<3 Meslek : Hakim..xD
| Konu: Geri: GezeqeenLerr...[01.07.09] Çarş. Tem. 01, 2009 4:23 pm | |
| - kübish demiş ki:
- uff manyaqsn annem xD...
saoL annecim..xD | |
|