Çoğunuz Veya Birçoğunuz Veya Kalan Azınlığınız Paranın Önemini İlkokuldan Öğrenmiştir.Fakir Populasyonunun Acılarını Ve Görkemli Gökdelenlerin Farkıyla Büyüdük Biz." Oğlum Bak Doktor Ol Çok İyi Meslek,Veya Avukat Ol Hem Kolay Hemde B*k Gibi PARA Var" Der Büyüklerimiz Ve Saygıdeğer Napolyon Abimiz.
13 Yaşında Biri Olarak Ne Kadar Düzgün Tayin Edebilirim Bilmiyorum,Ekonominizide,Merkez Bankanızıda Hiç Bir Şeyi "BİLMİYORUM"
Her Savaş,Her Kriz,Her Acı,Yüzlercesinin Katilidir Para.Lidyalıların Ticarette Anlaşmak İçin Kullandığı Para Şimdi 1 Numaralı Silahı Olmuştur.Hangi Mutluluk Paraya Değer ? Paralanmak Uğruna 24 Saatin Her Dakikasında Ölmek,Söyleyin Değer Mi ?
Kafamızdaki Yörüngelere Dahi Girebilir Bu İllet ( Bknz Seçimler) Siz Bakmayın Onun Öyle Masum,Mazlum Demirin Veya Kağıtın İçinde Kalmışlığına,O Sizin Sizliğinizi Bile Alır Sizden,Farketmessiniz,Emperyalizm Dedikleri Olay Da Bu İşte, Parası Çok Olan Yönetir,Çok Çalışan Değil Üç Kağıtçılar Üstedir.Sistem "Bozuk" Hareket " Yoktur "
Bir Kaç Yıl Önce Bunun İçin Ölenler Olmuştu."Tam Bağımsızlık". Böyle Bi Sistem Varken Biz Kağıtta Özgür Olmuşuz Ne Farkeder ?
Ekonomik Bağımlılığın Sözlük Anlamı Yoktur.Örneğiyse "Türkiye"dir
Hiç Dikkat Ettinizmi ? İlkokuldaki Bir Çocuğa Ne Olmak İstediğini Sorsanız Öğretmen,Ressam Vb Falan Der.Ortaokula Geçer Hala Öğretmenlik Hayali Vardır Fakat Eh Doktor,Mühendiste Olabilirim Der.Lisedekiyse Şimdiden Hukuk Bürosunun Veya Kliniğini Ayarlamıştır.Evrim Paranın Gölgesinde Yeterliliğini Kaybetmektedir..
Geride Bir Galyalılar Kaldı,Amerikanın Dibindeki O Cesur Lidyalılar,Bir Sistem Deneyi Ayakta Kalanlar: Kübam
Not :Aklımdan Geçenlerdi Bunlar,Yazdım Yazdıkça Sinirlendim.Sinirlendikçe Delirdim Şizofrenin Teki Olup Çıktım Umarım Beğenirsiniz