qizz
Mesaj Sayısı : 660 ND Lira : 1702 Rep Puanı : 7 Yaş : 28 Nerden : LüLeburqaZ // ErDeK...<3 Meslek : Hakim..xD
| Konu: Çağrı- 1 Sigara İçimLik C.tesi Mayıs 02, 2009 11:54 pm | |
| Gözlerini çekip alma benden bi kenarda dururum rahatsız etmem sözlerin susmasın aman ha gizli öznen olurum kötü söylesede cümlen
geeell geeell
sevdiğim yemeği ısıttım yendikçe çıkar ayrılığın tadı nasıl acı nasıl tatsız aahh sarhoşluğunun aşk olmuş adı
çekiyor kanı tepene Allah sarhoşluğunun aşk olmuş adı
bayramlıklarını giymiş çocuklar gibiyim kabıma sığmadım ezbere aldığım düş kırıklıklarımı kaç acı varsa kalbime sapladığın adımla başlıyor senle başlıyor buruk hikayeleri
ihtiraslarımı gülüşlerimi al sonradan duyulan pişmanlığımı al kolaysa gel de beni senden al belki acırda gitmezsin
masumiyetimi esaretimi al varlığım koyarsa hayatımı al kal bi sigara içimlik daha kal belki o zaman gitmezsin
bayramlıklarını giymiş çocuklar gibiyim kabıma sığmadım ezbere aldığım düş kırıklıklarımı kaç acı varsa kalbime sapladığın adımla başlıyor senle başlıyor buruk hikayeleri
ihtiraslarımı gülüşlerimi al sonradan duyulan pişmanlığımı al kolaysa gel de beni senden al belki acırda gitmezsin
masumiyetimi esaretimi al varlığım koyarsa hayatımı al kal bi sigara içimlik daha kal belki o zaman gitmezsin | |
|