Mesaj Sayısı : 660 ND Lira : 1702 Rep Puanı : 7 Yaş : 28 Nerden : LüLeburqaZ // ErDeK...<3 Meslek : Hakim..xD
Konu: Korkunç Gece... Perş. Nis. 16, 2009 8:24 pm
Korkunç gece... Bir gün doğum günü partimin sonuna yaklaşmıştık we arkadaşlarım birer birer gidiyordu...Annem ve babam ise şehir dışındalardı ve bende kuzende kalıyordum,doğum günümde yalnız olabilmemiz için kuzenin annesini falan biryere göndermiştik...doğum günümden sonra(herkes gittiğinde kuzenle yalnıztık)birden elektrikler gitti,ewde kimse yok bizde dedik bari bi film izleyelim8korku filmi)...Allahım nasıl bir filmse artık korkudan altımıza edecektik....neyse benim telefonum çaldı ve odaya gittim,aynanın önünde duruyordu telefonum...mesaj gelmişti,tanınmadık bir numaradan aynaya bak diye...Ayna tam karşımdaydı ve kırmızı yazılarla ölüm yakanı bırakmayacak,veda et...diye birşey yazıyordu...Ben bir çığlık attım ki baktım kuzen yok,pencere açık...Bir mesaj daha geldi,weda et kendine yoksa kuzenin sana weda edecek dedi....Bu mesajdan sonra ben ne hissettiğimi hatırlamıyorum tabi...birden yere bir vazo düşmemiş mi bende bayılmışım....meğer bütün hepsini benim kuzenle doğum günüme gelen bir arkadaşım ayarlamış...Ben herkes gitti bilirken,o gitmemiş odada saklanmış...o günden sonra er doğum günümde herkesin gittiğine emin oluyorum çok kötü bir geceydii.........
ALINTIDIR
PhoßoSs
Mesaj Sayısı : 152 ND Lira : 321 Rep Puanı : 1 Yaş : 28 Nerden : LüLeßurqaZ Meslek : Öğrenci
Konu: Geri: Korkunç Gece... Perş. Mayıs 07, 2009 7:49 pm
bişey soRcam Elektrkile rkesilince nasıl film izliolar:D
NiKKi
Mesaj Sayısı : 523 ND Lira : 1231 Rep Puanı : 4 Yaş : 26 Nerden : LüLeburqaz Meslek : öqrenci
Konu: Geri: Korkunç Gece... Cuma Mayıs 08, 2009 7:50 pm
Evet yha hakLısın ve korkunç deqLki buu xD
qizz
Mesaj Sayısı : 660 ND Lira : 1702 Rep Puanı : 7 Yaş : 28 Nerden : LüLeburqaZ // ErDeK...<3 Meslek : Hakim..xD
Konu: Geri: Korkunç Gece... Cuma Mayıs 08, 2009 8:01 pm
Ne BiLiyim Ben..xD BenceDe SaçMa..xD anLaTan UyDurmuş..xD
NiKKi
Mesaj Sayısı : 523 ND Lira : 1231 Rep Puanı : 4 Yaş : 26 Nerden : LüLeburqaz Meslek : öqrenci
Konu: Geri: Korkunç Gece... Cuma Mayıs 08, 2009 8:19 pm
Bencedee
»» єχтα¢у ««
Konu: Geri: Korkunç Gece... Cuma Mayıs 08, 2009 8:36 pm
Acaip Saçma eLektrik KesiLince FiLm İzLemişLer Nası İzLenio Acaba Bizede Öretsin xD
qizz
Konu: Geri: Korkunç Gece... Cuma Mayıs 08, 2009 8:38 pm
LaptopTa izLemişTir Belki ne biLiosunuz..xD beLki pilli TV'si vaRdır..xD jenaratörü vaRdı çocuun ne biliosunuz..xD hee..xD
(-_-)DaN6éRßoY$(-_-)
Mesaj Sayısı : 427 ND Lira : 584 Rep Puanı : 7 Yaş : 28 Nerden : LÜLEBURGAZ Meslek : Öğrenci