NiKKi
Mesaj Sayısı : 523 ND Lira : 1231 Rep Puanı : 4 Yaş : 26 Nerden : LüLeburqaz Meslek : öqrenci
| Konu: Sınıftan kovuLma sahneLeri xD Cuma Mayıs 08, 2009 9:10 pm | |
| - çık dışarı! - hocam? - çık dışarı dedim. - hocam neden ben? sadece ben mi güldüm ya? - dışarı çıkar mısın!? - tamam ya özür dilerim, kusura bakma hocam. bir daha olmaz. - ya sen çık ya da ben çıkacam! - siz kalın ben çıkarım, ayıp olmasın, dersi bölmeyeyim şimdi eheh.. iyi dersler... :zuha: :zuha: :zuha:
-Oğlum sus artık atarım dışarı bak. niye hocam lazım değil miyim? -kalk bakayım, çık dışarı (kapıyı açıp, tekrar öğretmene döner) bak pişman olursun ama? -çık dedim! (dısari cikar, kapiyi kapatir, birkac saniye sonra kapiyi aralayip kafasini iceri uzatir) bak, bir daha gelmem ama? -defoooool!
-hemen dışarı çık dışarııııııııı - (ağır ağır kalkar) canın sağolsun hocam şunun dediği lafa bakar mısın? ne sanıyosun sen kendini? - ne diyeyim dersten attığın için allah belanı versin mi diyeyim?
- kim o konuşanlar? ümit, mert ikiniz dışarı.. - ama hocam? - dışarı çıkın.. - hocam biz konuşmuyoduk ki arkadaşlar konuşuyordu onları susturmaya çalışıyorduk! - ... - yemediniz di mi? - yemedim.. - eh madem öyle.. hadi ümit..
En son Gizz tarafından Cuma Mayıs 08, 2009 9:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Forum kuraLLarına göre Kırmızı Renk yasakTır...) | |
|
(-_-)DaN6éRßoY$(-_-)
Mesaj Sayısı : 427 ND Lira : 584 Rep Puanı : 7 Yaş : 28 Nerden : LÜLEBURGAZ Meslek : Öğrenci
Cüzdan Altın: (100/100) Para: (100/100)
| Konu: Geri: Sınıftan kovuLma sahneLeri xD Cuma Mayıs 08, 2009 9:19 pm | |
| güzel | |
|
qizz
Mesaj Sayısı : 660 ND Lira : 1702 Rep Puanı : 7 Yaş : 28 Nerden : LüLeburqaZ // ErDeK...<3 Meslek : Hakim..xD
| Konu: Geri: Sınıftan kovuLma sahneLeri xD Cuma Mayıs 08, 2009 9:23 pm | |
| Konuyu yanlış Yere açmışsın..Açarken daha dikkadli oL..Multimedya resim-animasyon-video gibi şeyLer için bu tür konuLarı buraya aç..Ayrıca forumda kırmızı yasak Tmm.. | |
|
Elysion
Mesaj Sayısı : 192 ND Lira : 338 Rep Puanı : 1 Yaş : 29 Nerden : Lüleburgaz Meslek : Öğrenci
| Konu: Geri: Sınıftan kovuLma sahneLeri xD Cuma Mayıs 08, 2009 9:24 pm | |
| | |
|
NiKKi
Mesaj Sayısı : 523 ND Lira : 1231 Rep Puanı : 4 Yaş : 26 Nerden : LüLeburqaz Meslek : öqrenci
| Konu: Geri: Sınıftan kovuLma sahneLeri xD Cuma Mayıs 08, 2009 9:29 pm | |
| MuLtimedya komik yer deqLmi işte... Nese özür dLerim. Hee denede bak noLuoo xD | |
|
qizz
Mesaj Sayısı : 660 ND Lira : 1702 Rep Puanı : 7 Yaş : 28 Nerden : LüLeburqaZ // ErDeK...<3 Meslek : Hakim..xD
| Konu: Geri: Sınıftan kovuLma sahneLeri xD Cuma Mayıs 08, 2009 9:40 pm | |
| - śeчtan demiş ki:
- MuLtimedya komik yer deqLmi işte... Nese özür dLerim.
Hee denede bak noLuoo xD Önemli deil..Uyarmak istedim..Onun dışında süpermiş..xD | |
|