Sadece BoşlukLarı doLdur..xD 4487ndloginpopup
Sadece BoşlukLarı doLdur..xD 4487ndloginpopup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.gncturk.tk

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Sadece BoşlukLarı doLdur..xD

3 posters
YazarMesaj
qizz
™Administrator™
™Administrator™
qizz

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 660
<b>ND Lira</b> ND Lira : 1702
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 7 <b>Yaş</b> Yaş : 28
<b>Nerden</b> Nerden : LüLeburqaZ // ErDeK...<3
<b>Meslek</b> Meslek : Hakim..xD

Sadece BoşlukLarı doLdur..xD Empty
MesajKonu: Sadece BoşlukLarı doLdur..xD   Sadece BoşlukLarı doLdur..xD Icon_minitimePaz Mayıs 10, 2009 9:38 pm

sadece boşlukları doldurun gerisini bilgisayar yazsın

Aşk mekdubunuz hazır..xD

Buraya Tıklayın..xD
https://notdefteri.yetkin-forum.com
NiKKi
™HyperAktif Üye™
™HyperAktif Üye™
NiKKi

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 523
<b>ND Lira</b> ND Lira : 1231
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 4 <b>Yaş</b> Yaş : 26
<b>Nerden</b> Nerden : LüLeburqaz
<b>Meslek</b> Meslek : öqrenci

MesajKonu: Geri: Sadece BoşlukLarı doLdur..xD   Sadece BoşlukLarı doLdur..xD Icon_minitimePtsi Mayıs 11, 2009 8:20 pm

Canım Sevgilim Robert;
Bu mektubu sana Ev dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz Nikah masası şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin Aşkım lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 11 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 25. günü.Sana p*ç diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana üh öküz demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.

Robert; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün pasta almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 25 gün olmuş ve ben o pasta i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için dünyayı bile feda edeceğimi unutma.
Bu arada sakın mezarıma gelme!!!

Son olarak; s*e qo Robert !

Zua sper yha bana bu cıktı Very Happy sqL quzum qzL paylasmm
qizz
™Administrator™
™Administrator™
qizz

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 660
<b>ND Lira</b> ND Lira : 1702
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 7 <b>Yaş</b> Yaş : 28
<b>Nerden</b> Nerden : LüLeburqaZ // ErDeK...<3
<b>Meslek</b> Meslek : Hakim..xD

MesajKonu: Geri: Sadece BoşlukLarı doLdur..xD   Sadece BoşlukLarı doLdur..xD Icon_minitimePtsi Mayıs 11, 2009 8:30 pm

Rica ederim bebeqim

Canım Sevgilim ...........;
Bu mektubu sana Msn dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz ouzhan koç-giden günnerim oldu şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin gözüm lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 13 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 44. günü.Sana p*ç diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana ıskaa demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.

...........; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün Çikolata almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 44 gün olmuş ve ben o Çikolata i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için Msn'mi bile feda edeceğimi unutma.
Bu arada sakın mezarıma gelme!!!

Son olarak; caneem s*e go..xD ...........

hayy öldüüm..xD
https://notdefteri.yetkin-forum.com
JaPoN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
JaPoN

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 229
<b>ND Lira</b> ND Lira : 264
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 2 <b>Yaş</b> Yaş : 29
<b>Nerden</b> Nerden : Lüleburqaz
<b>Meslek</b> Meslek : öqrenci

MesajKonu: Geri: Sadece BoşlukLarı doLdur..xD   Sadece BoşlukLarı doLdur..xD Icon_minitimeSalı Mayıs 12, 2009 10:44 pm

xD bnm kyy baYaa bi koMiq oLdu...xD

Sadece BoşlukLarı doLdur..xD
1 sayfadaki 1 sayfası