Nobre için son 46 gün 4487ndloginpopup
Nobre için son 46 gün 4487ndloginpopup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.gncturk.tk

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Nobre için son 46 gün

YazarMesaj
»» єχтα¢у ««
Ex-Admin
»» єχтα¢у ««

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1092
<b>ND Lira</b> ND Lira : 2954
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1023 <b>Yaş</b> Yaş : 28
<b>Nerden</b> Nerden : LüLeburqaz
<b>Meslek</b> Meslek : Öqrenci

Cüzdan
Altın Altın:
Nobre için son 46 gün Left_bar_bleue900/1000Nobre için son 46 gün Empty_bar_bleue  (900/1000)
Para Para:
Nobre için son 46 gün Left_bar_bleue900/1000Nobre için son 46 gün Empty_bar_bleue  (900/1000)
Nobre için son 46 gün Empty
MesajKonu: Nobre için son 46 gün   Nobre için son 46 gün Icon_minitimePerş. Nis. 16, 2009 10:36 pm

Beşiktaş'a 2006-2007 sezonunun başında Fenerbahçe'den transfer olan ve 26 Temmuz 2006 tarihinde Siyah-Beyazlı kulüp ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Mert Nobre'nin futbol hayatını önümüzdeki yıllarda nerede devam ettireceği konusundaki belirsizlik sürüyor. 31 Mayıs 2009 tarihinde Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Brezilya asıllı futbolcu ile ilgili bu sezonun devre arası transfer döneminden itibaren Beşiktaş Kulübü ve Nobre'nin menajeri arasındaki süren görüşmelerden henüz bir sonuç çıkmadı. Siyah Beyazlı kulübün yönetim kurulu üyeleri Nobre ile ilgili bir sorun yaşamayacaklarını her fırsatta dile getirselerde, iki taraf arasında resmi imzalar hala atılmadı. Ligin bitimine 7 hafta kala şampiyonluk yarışında kritik bir döneme giren Beşiktaş'ta, yerli futbolcu statüsünde oynayan Nobre ile 46 gün içinde anlaşmaya varılmazsa Mert Nobre 31 Mayıs 2009 tarihinden itibaren serbest kalacak.

Nobre'nin menajeri Juan Figer'in istediği iddia edilen yeni anlaşma parası veya Brezilyalı futbolcunun kendisine teklif edilen ücreti beğenmemesi gibi konularda bugüne kadar somut bir gelişme kaydedemeyen Siyah Beyazlı yönetim, 46 gün içinde yeni bir adım atmazsa Mert Nobre Beşiktaş defterini kapatabilir.
http://n0tdefteri.co.cc

Nobre için son 46 gün
1 sayfadaki 1 sayfası