Konu: »» єχтα¢у «« [19.05.09] Salı Mayıs 19, 2009 8:53 am
Evet ArkadaşLar Haftanın Kurban Üyesi Benim , Soru ve Soru(n)Larınızı MerakLa BekLiyorum xD İyi EqLenceLer..
qizz
Mesaj Sayısı : 660 ND Lira : 1702 Rep Puanı : 7 Yaş : 28 Nerden : LüLeburqaZ // ErDeK...<3 Meslek : Hakim..xD
Konu: Geri: »» єχтα¢у «« [19.05.09] Salı Mayıs 19, 2009 10:12 am
eLime DüşTün..xD Şimdi cnm Arkadaşım..xD Oku..;
Adın xD : Soyadın xD : Annenin adı..xD: Babanın adı xD: TC no'n: SiciL No'n..xD: Aile Sıra No'n xD: En sevdiğin akraban..xD İlerde ne oLmak isdersin..xD: HAngi Lise'yi isdersin: Hangi okula gidiosun: Hangi üniversteyi istiosun: Beni Admin yabdıın için pişmanmısın..xD: Mortingen hakkındaki DüşünceLerin..xD: OkuL Numaran? OkuL Sınıfın? (7/?) Kaç Kardeşsin? Kaç Kardeş OLmak İstersin? En Sevdiqin ArkadaşLarın? En Sevdiqin Erkek ArkadaşLarın? (Kanka FaLn Manasında xD) En Sevdiğin Abur Cubur? xD KimlerLe Çıkdın..xD(xD) ,Ad , Soyad , Yaş , Şehir , OkuL , Sınıf..? xD Beni İlk Gördüqünde Ne Düşündün? (2. Sınıftı GaLiba xD) Beni Son Gördüqünde Ne Düşündün? (Pazardı GaLiba xD) Benim Hakkımda GeneL oLarak Ne Düşünüosun..?
Yeder bu kadar cevapları bekliorum..xD
»» єχтα¢у ««
Konu: Geri: »» єχтα¢у «« [19.05.09] Salı Mayıs 19, 2009 10:32 am
Gizz demiş ki:
Adın xD : Soyadın xD : Annenin adı..xD: Babanın adı xD: TC no'n: SiciL No'n..xD: Aile Sıra No'n xD: En sevdiğin akraban..xD İlerde ne oLmak isdersin..xD: HAngi Lise'yi isdersin: Hangi okula gidiosun: Hangi üniversteyi istiosun: Beni Admin yabdıın için pişmanmısın..xD: Mortingen hakkındaki DüşünceLerin..xD: OkuL Numaran? OkuL Sınıfın? (7/?) Kaç Kardeşsin? Kaç Kardeş OLmak İstersin? En Sevdiqin ArkadaşLarın? En Sevdiqin Erkek ArkadaşLarın? (Kanka FaLn Manasında xD) En Sevdiğin Abur Cubur? xD KimlerLe Çıkdın..xD(xD) ,Ad , Soyad , Yaş , Şehir , OkuL , Sınıf..? xD Beni İlk Gördüqünde Ne Düşündün? (2. Sınıftı GaLiba xD) Beni Son Gördüqünde Ne Düşündün? (Pazardı GaLiba xD) Benim Hakkımda GeneL oLarak Ne Düşünüosun..?
Yuh!!! :affraid:
1-) ßerke Can 2-) AkßuLut 3-) SißeL 4-) Sedat 5-) Tc No*mu öLe Herkeze Vermem xD 6-) ßiLmiom ßakamam da xD 7-) ßiLmiom ßakamam da xD 8-) KuzenLerim xD 9-) Avukat , Dedektif , Astronot xD 10-) GaLatasaray Lisesi , Kabataş , 1. AnadoLu xD 11-) Ticaret ve Sanayi Odası iLköqretim OkuLu xD (ßorsa) 12-) GaLatasaray Üni. (ßaşka Düşünmedm xD) 13-) Pişman DeqiLim Ama Biraz Daha ÇaLışırsan İyi oLur. ;) 14-) Mortinqen Çok Sevimsiz ßişy xD Sanki Şempazenin Evrim Geçirmemiş Sürecinin Örümceqe Dönmüş HaLi Giby ßişy xD 15-) 797 16-) 7/A 17-) Tek Kardeşim 18-) Tek Kardeş KaLmak İsterim xD 19-) Gizz , Doqa , GüLce , Yaren , ÇaqLa... 20-) Hüseyin , oLci , Ahmet , Tuqberk , Ayberk , AnıL , Emre , TunahaN , aLtuq , qökay 21-) Can aLıcı Nokta xD , Doritos , RuffLes , Lays , Crax BubbLe , aLbeni , üLker ÇikoLataLı Gofret , Wandet xL , Dankek 8 Kek , YanLarında İçecek oLarak ; Coco CoLa , Fanta , Sprite , ÇamLıca , uLudaq Limonata , Meyöz (Vişne , ŞeftaLi) xD
Mesaj Sayısı : 660 ND Lira : 1702 Rep Puanı : 7 Yaş : 28 Nerden : LüLeburqaZ // ErDeK...<3 Meslek : Hakim..xD
Konu: Geri: »» єχтα¢у «« [19.05.09] Salı Mayıs 19, 2009 10:36 am
»» єχтα¢у «« demiş ki:
Gizz demiş ki:
Yuh!!! :affraid:
1-) ßerke Can 2-) AkßuLut 3-) SißeL 4-) Sedat 5-) Tc No*mu öLe Herkeze Vermem xD 6-) ßiLmiom ßakamam da xD 7-) ßiLmiom ßakamam da xD 8-) KuzenLerim xD 9-) Avukat , Dedektif , Astronot xD 10-) GaLatasaray Lisesi , Kabataş , 1. AnadoLu xD 11-) Ticaret ve Sanayi Odası iLköqretim OkuLu xD (ßorsa) 12-) GaLatasaray Üni. (ßaşka Düşünmedm xD) 13-) Pişman DeqiLim Ama Biraz Daha ÇaLışırsan İyi oLur. ;) 14-) Mortinqen Çok Sevimsiz ßişy xD Sanki Şempazenin Evrim Geçirmemiş Sürecinin Örümceqe Dönmüş HaLi Giby ßişy xD 15-) 797 16-) 7/A 17-) Tek Kardeşim 18-) Tek Kardeş KaLmak İsterim xD 19-) Gizz , Doqa , GüLce , Yaren , ÇaqLa... 20-) Hüseyin , oLci , Ahmet , Tuqberk , Ayberk , AnıL , Emre , TunahaN , aLtuq , qökay 21-) Can aLıcı Nokta xD , Doritos , RuffLes , Lays , Crax BubbLe , aLbeni , üLker ÇikoLataLı Gofret , Wandet xL , Dankek 8 Kek , YanLarında İçecek oLarak ; Coco CoLa , Fanta , Sprite , ÇamLıca , uLudaq Limonata , Meyöz (Vişne , ŞeftaLi) xD
* Öncelikle bize biraz bedenen&ruhen kendini anlatır mısın ?
* Yalnız kaldığında kendinle konuşmayı sever misin ?
* Belli başlı korkuların var mıdır ?
* Karanlık sana da ürkütücü geliyor mu ?
* Kalbinin sesi mi, Mantığının sesi mi ?
*ÖnceLikLe yaşadığın şehirden memnun msn ?
*Sence son 1000 yılın en önemli tarihi olayları nelerdir?
*Dünya`nın 7 harikasından hangisini görmek istersin?
*Hayatında `Asla yapmam` deyip de yapmak zorunda kaldığın bir şey oldu mu?
*Satrançta her taş bir insanı simgelese, sen hangisi olurdun ?
*Alaaddin`in sihirli lambasından cin çıktı ve sana sordu: Yarın uyandığında en çok kurtulmak istediğin nedir? derse ne cvp verirsin
*Kendini bilmek mi daha önemli kendini farketmek mi?
*Dostum diyebildiğin kaç insan var?
* TanımayanLar iÇin Brz kendinden bahseder mSn ?
* Underground da dinLediğin Mc'Ler?
* Rap'ten başka dinLediğin müzik tarzLarı var mı varsa ne tarz ?*
* En sevdiĞin ders hangisi ?
* Snce güven ndr ? Öyle aşırı dereCede güvendiĞin insanLar var mı ?
* Kendini bilmek mi daha önemli yoksa kendini farketmek mi?
* Olmassa oLmazLarın neLer ?
*Keşke keLimesi senin için ne ifade eder ?
*Hayat feLsefen nedir ?
* Hiç , bi yerde sıkıştırsam da öLdürsem dediğin bi insan oLdu mu? oLduysa { ki kesin oLmuştur :d ) Neden?
* İntiharı düşündüğün oLdu mu?
* Karşısında çaresiz kaLdığın bi şey oLdu mu?
*SoruLarımı BeğenDin mi..xD
*Bedenen Yani Görünüşümü Bahsediosan SaçLarımı GeneLde Dikerm , KaşLarım Hep Çatık Gibidir , Nike TakıLırm xD , Sesimi oLduqundan Deişik Çıkarmaya Uqraşırım xD , Ruhen Ne Desem BiLmiom xD , GeneLde Bişeyi Yaptığımda Sonunda Hep KaramsarLıqa Düşmüşümdür , Yani ŞöyLe Yapsam Daa ii oLurdu FaLn.
*YaLnız KaLdıqımda GeneLde Yataqa Uzanıp Şarkı DinLemeyi veya Söz Yazmayı Severm KendimLe Konuştuqumu Sanmıyorum xD
*BeLLi BaşLı KorkuLarım Yok xD
*KaranLık Bana Ürkütücü GeLmio Zatn Havanın AydınLık DeqiLde KaranLık oLmasını İstiom xD
*Ben MantıqımLa Hareket Ederm , DuyquLarLa Hareket EdenLer Çok DuyqusaL oLur xD DuyqusaLLıqı Pek Sevmem xD
*Yaşadıqım Şehirden Memnun SayıLırım Ama Düzqün YoLLarı BozuyoLar Yerine AynıLarını YapıyoLar xD Sonra Bi BeLediye Başkanımız Var 10 Senerdir Aynı Başkan Sadece Konqre Meydanı'nı Yaptırdı O Kadr xD
*Ben Ne BiLiim Son 1000 YıLın En ÖnemLi Tarihi oLayLarını Sanki 1000 YıL Yaşadımda xD Bi Kaçtane Saysam OsmanLı'nın İstanbuL'u Fethetmesi , HitLer ve Nazi Kampı xD , 1. Dünya Savaşı , Zidane'nn 81MiLyon Euro Bonservis BedeLiyLe ReaL Madrid'e Transfer oLması xD , RonaLdinho Gibi DişLek Şerfsizin YıLın Oyuncusu SeçiLmesi xD Daa AkLıma GeLmio..
*VaLLa Hiç BiLqisayarımın Başından KaLkıpta Dünyanın 7 Harikasından Birini Göremem Ama 7 UqurLu Sayım 7.'yi Görmek İsterdm xD
*Bir Kız Bana Hayr Dediyse Bidaha AsLa TekLif Etmezdm Ama Bnuda Yapmak Zornda KaLdm xD
*Satrançta Her Taş Bi İnsanı SimqeLese Ben Vezir oLurdum Çünkü Her Zaman FarkLı ŞeyLer YapabiLiyorum Dün Bişey Yaparken Ertesi Gün Onun Tam Aksini Yapıyorum.FarkLı AdımLar Atıyorum Yani xD
*Yarın Uyandıqımda KurtuLmak İstediqim Hmm... xD BLmiom vaLLa
*Kendini Farketmek Daha ÖnemLidir Çnkü Kendini BiLnmek İçin Önce Farketmek Gerekir..
*Dostum DiyebiLdiqim 4-5 İnsan Var xD
*Tanımayanlar İçin Kendimden Bahsediim xD.Ben Berke , 13 Yaşındayım , Lüleburqaz'da Oturuyorum , Rap DinLemeyi ve Yapmayı Seviyorum , FutboL Oynamayıda Severim FutboL Lisansımda Var xD Bu İki Şeyi İlerde Profesyonel Olarak Yapmak İstiyorum xD.Spor Tarzı Giyinirim FaLn FiLan işte xD
*Undergroun Pek TakıLmam GeneLde MeLankoLik FaLn TakıLırm.
*Rap'ten Başka DinLediqim müzik Türü Yok xD
*En Sevdiqim SosyaL BiLqiLer
*Bence Güven 2 Kişinin Arasında oLan Bi BiLqidir Dicem SırLa Karıştırdım GaLiba xD , Güven İnanmak Gibi Bişeydir Bence , Birine İnanırsan Aynı Zamanda Güvenmiş oLabiLirsin.Aşırı Derecede Güvendiqim Kişi Yok Çnkü SöyLeme Sırrını Dostuna oDa SöyLer Dostuna xDxD
*oLmassa oLmazLarım BiLqisayar , Rap , TeLefon xD
*Keşke KeLimesi Benm İçin PişanLıqı İfade Eder Çnkü Bi Kişi Yaptıqı İşten Pişmansa Keşke ŞöyLe Yapmasaydım FaLn Der..
*Hayat FeLsefem Rap'tir FaLn xD Ya Ben Herşeyi SorquLarım ÖyLe Herşeye KoLay KoLay İnanmam Yani Hayat FeLsefem SorquLamak oLabiLir xD
*Hmm Köşeye Sıkıştırıp öLdürsem Dediqim KişiLer oLdu Hepside Beni Sinr Edip DuruoLar xD Bazn Cinnet Geçircek Gibi oLuom aLıyım Bıcaqı SapLıyım Diom xD