"Galibiyet için gidiyoruz" 4487ndloginpopup
"Galibiyet için gidiyoruz" 4487ndloginpopup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.gncturk.tk

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

"Galibiyet için gidiyoruz"

YazarMesaj
»» єχтα¢у ««
Ex-Admin
»» єχтα¢у ««

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1092
<b>ND Lira</b> ND Lira : 2954
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1023 <b>Yaş</b> Yaş : 28
<b>Nerden</b> Nerden : LüLeburqaz
<b>Meslek</b> Meslek : Öqrenci

Cüzdan
Altın Altın:
"Galibiyet için gidiyoruz" Left_bar_bleue900/1000"Galibiyet için gidiyoruz" Empty_bar_bleue  (900/1000)
Para Para:
"Galibiyet için gidiyoruz" Left_bar_bleue900/1000"Galibiyet için gidiyoruz" Empty_bar_bleue  (900/1000)
"Galibiyet için gidiyoruz" Empty
MesajKonu: "Galibiyet için gidiyoruz"   "Galibiyet için gidiyoruz" Icon_minitimeSalı Mayıs 12, 2009 6:22 pm

Bursaspor Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu Trabzon'a galibiyet için gideceklerini, zoru başaracaklarını belirtti.
Futbolcuların erdemli davranışlarının devam etmesi neticesinde başarıların süreceğini belirten Bursaspor basın sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, "Takımımız Konyaspor galibiyeti ile ikinci devrede çıkışını sürdürmeye devam edecektir. Kalan üç maçı final havasında oynayacağız. Futbolcu arkadaşlarım erdemli davranışlarını sürdürdükçe başarılarımız devam edecektir. Bursaspor'un şanlı mazisine isimlerini altın harflerle yazdıracaklar.Futbolcu arkadaşlarımın istekli ve özverili oluşu başarıyı getiriyor kendilerini cani gönülden tebrik ediyorum "dedi.

"TRABZON ZOR DEPLASMAN"

Çavuşoğlu" Trabzonspor deplasmanı için zor bir deplasman ama Bursaspor zoru başaran bir takım Trabzonspor deplasmanında mutlak galip gelmek için oynayacağız. Kalan 3 maçımızı da galibiyetle kapatmak arzusundayız. Uzun yıllar bu şehir ve taraftar bu başarıya hasret kaldı. Şimdi fırsat ayağımıza kadar geldi bizde bu fırsatı iyi değerlendirip UEFA ya katılarak bu mutluluğu yaşamak istiyoruz"dedi.

"KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK"

Bursaspor'un başarısında benim payım nedir diyenlere kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirten Çavuşoğlu, "Bursaspor taraftarının Bursaspor'un başarısında benimde payım ve katkım ne kadar diyenlere de kapımız sonuna kadar açık olacaktır. Yapılacak olan yardımların yönetimde olmamaları gerektirmemektedir. Taraftarımızın her türlü yapacağı maddi ve manevi desteklerinden Bu şehrin katma değerinden yararlanacağını düşünüyorum"dedi.

"KÖTÜLÜK İSTEYENLERİN OYUNUDUR"

Çavuşoğlu Bursaspor'a gelen icra konusunda ise, "Böyle başarıya koşan bir takım varken bu yapılanlara anlam veremiyorum. Bu Bursaspor'a zarar vermek isteyenlerin bir oyunudur"dedi. Böyle bir zamanda takıma böyle oyunlarla zarar vermek isteyenlere bunu hiç yakıştıramadığını sözlerine ekleyen Çavuşoğlu, "Bu kişiler art niyetli davrandıklarını düşünüyorum. Sıkıntı yaratmalarının hiç anlamı yok. Başarıya giderken takımımıza daha çok destek olmalıyız daha çok kenetlenmeliyiz "dedi.
http://n0tdefteri.co.cc

"Galibiyet için gidiyoruz"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» "Galatasaray sahaya yenmek için çıkar"
» "Kazandığımız için mutluyuz"
» Tek hedef galibiyet
» Nobre için son 46 gün
» AYRILANLAR İÇİN