"Şaibeye yer vermeyiz" 4487ndloginpopup
"Şaibeye yer vermeyiz" 4487ndloginpopup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.gncturk.tk

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

"Şaibeye yer vermeyiz"

YazarMesaj
»» єχтα¢у ««
Ex-Admin
»» єχтα¢у ««

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1092
<b>ND Lira</b> ND Lira : 2954
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1023 <b>Yaş</b> Yaş : 28
<b>Nerden</b> Nerden : LüLeburqaz
<b>Meslek</b> Meslek : Öqrenci

Cüzdan
Altın Altın:
"Şaibeye yer vermeyiz" Left_bar_bleue900/1000"Şaibeye yer vermeyiz" Empty_bar_bleue  (900/1000)
Para Para:
"Şaibeye yer vermeyiz" Left_bar_bleue900/1000"Şaibeye yer vermeyiz" Empty_bar_bleue  (900/1000)
"Şaibeye yer vermeyiz" Empty
MesajKonu: "Şaibeye yer vermeyiz"   "Şaibeye yer vermeyiz" Icon_minitimeSalı Mayıs 12, 2009 6:49 pm

"Şaibeye yer vermeyiz"
Süper Lig'in 31'inci haftasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Hacettepespor'da teknik direktör ve futbolcular, karşılaşma hakkında çıkan şaibe iddialarına yanıt verdi.

Şaibeye yer vermek istemediklerini ve iyi oynayan tarafın kazanmasını istediklerini belirten teknik direktör Ergün Penbe, ''Bütün karşılaşmalara kazanmak için çıkıyoruz. Son 2 haftadır iyi oynuyor ve bunu skora da yansıtıyoruz. Hacettepe'ye yakışır bir şekilde ligi tamamlamak istiyoruz. İyi neticeler almaya başladık. Gençlerbirliği maçı da bunlardan biri olacak. Ligde şaibeye yer vermek istemiyoruz. Oynadığımız futboldan keyif almaya çalışıyoruz. Cumartesi günü oynayacağımız maça da bu şekilde çıkacağız. Futbolcularıma 'çıkıp oynayın ve zevk alın' dedim. İdmanlarımız neşeli geçiyor, futbolcularım Galatasaray'ı yenmenin zevkini ve hazzını yaşıyor. Moralli olacağız. Yükselen bir formumuz var, en iyi şekilde hazırlanacağız. İyi oynayan kazanır'' şeklinde konuştu.

Tolga Seyhan da söylentilerin olmasının çok normal olduğunu ifade ederek, ''Biz bundan önceki haftalarda nasıl mücadele ettiysek yine aynı şekilde mücadelemizi vereceğiz. Hiçbir futbolcu bilerek kötü oynamaz veya maç satmaz. Aslında bizim maçın haricinde konuşulması gereken çok maç var. Biz elimizden geleni yaparak son haftalardaki geç kalınmış çıkışımızı sürdüreceğiz. Bütün arkadaşlarımın aynı mücadeleyi göstereceğine inanıyorum. İnşallah maçtan sonra Gençlerbirliği ve bizim hakkımızda çıkan dedikodular bitecektir. Maçın iyi geçmesini ve iki takımın da sorumluluk altında kalmamasını temenni ediyorum'' diye konuştu.

Kaptan Orhan Şam ise maç hakkında şunları söyledi:

''Şike ve şaibe olayları her sene dolaşıyor, keşke olmasa. Biz futbolcu olarak bu duruma çok üzülüyoruz. Bu olaylar bize gerçekten psikolojik olarak baskı yapıyor. Son haftalarda yakaladığımız bir çıkışımız var, rahat ve iyi oynuyoruz. Gençlerbirliği'nin durumu bizi ilgilendirmiyor. Tabii ki kardeş takımız, ama geçen sene onların 14 puanı bizim 20 puanımız varken forvetsiz maça çıkarak 1-1'lik skorla sahadan ayrıldık. 3 ihtimalli bir maç olacak, ama biz sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız.''
http://n0tdefteri.co.cc

"Şaibeye yer vermeyiz"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» "United benim evim, Ferguson ikinci babam"
» "R. Madrid bizim kadar olamadı"
» "Ronaldinho'nun gelmesi beni rahatsız etmez"
» Ekşi SözLükte "Adriana Lima" yorumLarı (:
» "Golü yiyene kadar iyiydik"